Reacția lui Oazu Nantoi, după incidentul din Bulgaria: „Trauma nu e gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial”

 Reacția lui Oazu Nantoi, după incidentul din Bulgaria: „Trauma nu e gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial”

Deputatul PAS, Oazu Nantoi care a suferit un accident în Bulgaria, în timp ce sărea cu parașuta, spune că se simte bine, iar trauma primită nu este gravă, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„La 24 iulie, participând la Cupa Europei de Est – Precizia aterizării, etapa din Bulgaria, în urma unui salt cu parașuta, am suportat o traumă la aterizare. Investigațiile medicale locale au indicat că este necesară transportarea mea acasă într-o poziție orizontală și fixată. Deoarece caracterul traumei nu mi-a permis să revin în Moldova la volanul propriei mașini, am apelat la asistența unui echipaj SMURD terestru. Investigațiile adiționale în Chișinău au relevat că trauma nu e gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial. Totodată, aș vrea să aduc mulțumiri tuturor oamenilor buni care și-au manifestat compasiunea și consideraţia în legătură cu acest incident nefericit”, a scris Oazu Nantoi pe Facebook.

Vasile Șoimaru, deputat PAS, a anunțat că Oazu nantoi se simte bine, iar la următoarea ședință a Legislativului cu siguranță va participa.

Oazu Nantoi a fost adus în această dimineață, la Chișinău, cu ajutorul echipajului SMURD. Deputatul PAS a fost transportat din regiunea Montana, Bulgaria, după ce a fost accidentat grav în timp ce sărea cu parașuta.