Patru bărbați au fost arestați în legătură cu moartea actorului Michael K. Williams din „The Wire”

 Patru bărbați au fost arestați în legătură cu moartea actorului Michael K. Williams din „The Wire”

Patru bărbați au fost arestați pentru că ar fi făcut parte dintr-o rețea de trafic de droguri care i-a vândut heroina cu fentanil mortală actorului și producătorului Michael K. Williams, potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii din New York, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Williams, cunoscut pentru rolul Omar Little din serialul HBO „The Wire” (Cartelul Crimelor), a fost găsit mort în septembrie 2021, în apartamentul său din New York.

Ulterior s-a stabilit că Williams murise din cauza unei supradoze accidentale.

Irvin Cartagena, 39 de ani, Hector Robles, 57 de ani, Luis Cruz, 56 de ani, și Carlos Macci, 70 de ani, au fost arestați marți și au fost acuzați de deținere și distribuire de fentanil, fentanil și heroină”, potrivit CNN. Acuzațiile presupun pedepse cuprinse între 5 și 40 de ani.

Cei patru bărbați ar fi continuat să vândă heroină cu fentanil în Manhattan și Brooklyn, chiar și după ce au aflat de moartea lui Williams, potrivit procurorilor.

„Opioidelor mortale precum fentanilul și heroina nu le pasă de cine ești sau ce ai realizat”, a spus procurorul american Damian Williams într-o declarație. „Doar hrănesc dependența și duc la tragedie”.

Cartagena, care i-ar fi dat personal lui Michael K. Williams heroină amestecată cu fentanil, este acuzat în plus de ucidere din culpă și riscă o pedeapsă cuprinsă între 20 de ani și închisoare pe viață, potrivit anchetatorilor.

Citește și