Pepe, tată pentru a treia oară! E în al nouălea cer de fericire, după ce a aflat că iubita lui e însărcinată: „Voi avea un băiețel”

 Pepe, tată pentru a treia oară! E în al nouălea cer de fericire, după ce a aflat că iubita lui e însărcinată: „Voi avea un băiețel”

Pepe e cel mai fericit de când a aflat că iubita lui, make-up artistul Yasmine Ody, este însărcinată. Artistul va deveni astfel tată pentru a treia oară și, spre marea lui încântare, al treilea moștenitor este băiat, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Pepe, deja topit după cele două fete ale lui, Maria și Rosa, din căsnicia cu Raluca Pastramă, este deosebit de încântat de mărirea familiei. Yasmine Ody, femeia cu 13 ani mai tânără cu care are o relație de aproape un an, îl face tată din nou. Solistul și iubita sa au colaborat chiar acum cinci ani la unul dintre videoclipurile lui, când Yasmine l-a machiat pentru a arăta perfect la cadre. Cu toate acestea, scânteia dintre ei s-a aprins în 2021, iar lucrurile au evoluat rapid. Au început să se comporte ca o familie, s-au mutat împreună în vila din Pipera a artistului, iar acum, în mai puțin de două luni, își vor strânge în brațe primul copil.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe, pe scenă, în timpul unui spectacol.

Vestea a fost dată inițial de cei de la spynews.ro, care au anunțat și că Yasmine este deja gravidă în șapte luni, iar Pepe a confirmat frumoasa veste în timpul unui concert care a avut loc chiar de 1 martie.

Multă lume a fost surprinsă când Pepe a anunțat, în noiembrie 2020, separarea de femeia cu care a fost căsătorit opt ani, Raluca Pastramă. Cei doi au făcut o nuntă fastuoasă, la care au participat 300 e invitați. Nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță. Pepe și Raluca au împreună două fete: Maris (9 ani) și Rosa (6 ani). Divorțul s-a tranșat rapid, la notar, în februarie 2021.

Maria Palade

https://shok.md/