Povestea femeii din America care este însărcinată cu copilul fiului ei

 Povestea femeii din America care este însărcinată cu copilul fiului ei

**EMBARGOED Until 12.15pm BST 22/09/22** Pictured Nancy Hauck. A woman is pregnant with her own son’s baby at 56 after her daughter-in-law was left unable to carry a child – and says she can’t wait to give birth to her granddaughter. See SWNS story SWSMsurrogate. Nancy Hauck, 56, offered to be a surrogate for her son, Jeff Hauck, 32, and his wife, Cambria, 30, after her daughter-in-law had a hysterectomy following the traumatic birth of their twins.,Image: 725304993, License: Rights-managed, Restrictions: This image is not available for use at a stock rate unless with prior agreement. This image hereby disclosed to your organisation is so disclosed on the condition that your organisation will take all steps necessary to ensure that any identifiable personal data is processed in full compliance with the Data Protection Act 2018 follow us on twitter – @swns browse our website – swns.com email [email protected], Model Release: no

O mamă de 56 de ani a devăluit că este însărcinată cu bebelușul propriului copil, după ce nora ei a descoperit că nu mai poate avea copii.

Nancy Hauck, din St. George, Utah, a decis să fie mama surogat pentru fiul ei, Jeff Hauk, în vârstă de 32 de ani și soția sa, Cambria, în vârstă de 30 de ani, care a suferit o histerectomie, ceea ce înseamnă că nu mai poate avea copii, informează Daily Mail.

Deoarece ştia că fiului său îi place să fie tată, s-a oferit să fie mama surogat pentru cuplul de tineri fără să știe dacă va fi posibil la vârsta ei. Totuși, embrionul a fost transferat cu success, iar copilul se va naște în noiembrie.

Nancy spune că „abia așteaptă să dea naștere”.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani sau că poate fi posibil, dar este cel mai frumos lucru.”

 

Nancy a decis să fie mama surogat pentru fiul său și pentru nora sa pentru că ei au avut probleme cu fertilitatea.

Cuplul a apelat la un tratament de fertilizare în vitro timp de 6 ani înainte de a avea gemeni, pe Vere și Ayva, care au acum trei ani.

Apoi, au avut un al doilea set de gemeni, Diseal și Luka, acum în vârstă de 11 luni, dar nașterea a fost traumatizantă, iar Cambria a fost nevoită să facă o histerectomie, care a rezultat în imposibilitatea de a avea copii.

Cei doi așteaptă acum un alt copil datorită lui Nancy.

Aura Mereuta

https://shok.md