Premiu neașteptat pentru Harry și Meghan. Cuplul a fost recompensat pentru că se limitează la 2 copii

 Premiu neașteptat pentru Harry și Meghan. Cuplul a fost recompensat pentru că se limitează la 2 copii

Harry și Meghan au primit un premiu neașteptat. O organizație de mediu britanică, Population Matters, a anunțat că i-a recompensat pe prințul Harry și pe soția sa, Meghan, pentru decizia anunțată public în 2019 de a se limita la doi copii, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

O decizie „luminată”, susține organizația, care a decis să dea ducilor de Sussex „Premiul special” însoțit de 500 de lire sterline.

Prin alegerea și declararea publică a intenției de a se limita la doi copii, ducele și ducesa de Sussex contribuie la asigurarea unui viitor mai bun pentru copiii lor și, de asemenea, stabilesc un exemplu pentru alte familii. A avea o familie mai mică reduce impactul asupra Pământului și le oferă tuturor copiilor noștri, copiilor lor și generațiilor viitoare șansa de a prospera pe o planetă sănătoasă”, a declarat un purtător de cuvânt al ONG, citat de Mediafax.

Population Matters, care se concentrează pe dezvoltarea durabilă, a lăudat astfel decizia cuplului, anunțată public în revista Vogue UK în 2019 într-un interviu.