(video) Nicoleta Trifan, înjurată și udată cu apă în public, de către fostul partener

 (video) Nicoleta Trifan, înjurată și udată cu apă în public, de către fostul partener
1Shares
Despărțire cu scandal pentru Nicoleta Trifan. Bloggerița a fost înjurată și udată cu apă în public, de către fostul partener. Tânăra susține că indiferent de situație, nimeni nu are nici un drept să te umilească: „Unicul om din acea situație care a arătat penibil a fost el”, a spus Nicoleta pe pagina ei de Instagram, scrie SHOK.md.

„Indiferent de situație, de fatul că ești tu greșit sau corect, nimeni nu are dreptul să te atingă cu un deget sau să te injoseasca.

Când eram la masă, alături de noi mai erau oamenii care au fost martori la acea scenă. Am fost numită în tot felul, denumiri din cele mai vulgare.  Cuvinte pe care nu le merit, dar cuvinte pe care un bărbat le rostește atunci când simte că nu mai poate controla situația printr-un dialog constructiv”, a menționat aceasta.

Cu referire la această situație neplăcută, Nicoleta vine cu niște sfaturi pentru următoarele ei: „ Să nu vă lăsați duse de val atunci când vă alegeți partenerul, pentru că deseori aparențele înșeală.

Fugiți de bărbații care consideră că sunteți proprietatea lor, care sunt geloși pe propria umbră și vreau să dețină control absolut asupra voastră, pentru că aceasta nu-i sănătos, nu-i normal când un bărbat este obsedat de tine”.

Vezi mai mult în video-ul de mai jos.

1Shares