Prima imagine cu Josephine Ana Maria, publicată de Gina Pistol

 Prima imagine cu Josephine Ana Maria, publicată de Gina Pistol

Micuța Josephine Ana Maria, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a apărut deja pe contul de Instagram al mamei sale. Vedeta a scris despre ce simte acum și cât de fericită este, scrie SHOK.md.

Josephine Ana Maria, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a venit pe lume pe data de 9 martie, și părinții ei au explicat de atunci cum se simte pentru ei viața de părinți, au vorbit despre descoperirea tuturor lucrurilor prin care trec împreună și despre responsabilitatea pe care o resimt din această postură complet nouă pentru ei. Formând unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, cei doi au anunțat oficial că sunt împreună abia anul trecut, iar la scurt timp după a venit și anunțul sarcinii Ginei, după ce faptul că ar fi fost însărcinată fusese speculat intens de presă.

Recent, Smiley a explicat, într-o apariție TV, chiar ce semnifică pentru ei alegerea numelui Josephine Ana Maria – cântărețul a povestit că Josephine este numele uneia dintre melodiile preferate de partenera sa, Gina Pistol, fiind vorba despre celebra piesă a lui Chris Rea. Tot el a povestit că Ana este numele său preferat, dar că momentan amândoi se adresează fiicei lor cu numele Josephine.

De altfel, așa cum era de așteptat în familia unui artist, chiar Smiley i-a dedicat o piesă fiicei sale, Josephine Ana Maria, melodie intitulată Până la tine, scrie elle.ro.

Recent, Gina Pistol a publicat prima imagine alături de fiica sa, o fotografie alb/negru în care mâna prezentatoarei TV ține talpa lui Josephine Ana Maria, însoțită de textul: „… și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă, abia acum o înțeleg”.

Entuziasmați, fanii cuplului, inclusiv unele celebrități, au copleșit postarea Ginei Pistol cu urări de bine la adresa proaspeților părinți, dar și la a micuței Josephine Ana Maria. „Stai asa ca e abia inceputul❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, „Exact asa am simtit si eu!♥️♥️♥️”, a spus Paula Chirilă. „Awwww❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 #purelove”, s-a emoționat Diana Dumitrescu. Acestea sunt doar câteva dintre comentarii.

Gritco Adriana

https://shok.md/