Cleopatra Stratan, apariție neașteptată după ce a stărnit controverse pe internet: „N-ar fi rău să te apuci de modeling

 Cleopatra Stratan, apariție neașteptată după ce a stărnit controverse pe internet: „N-ar fi rău să te apuci de modeling
0Shares

Cleopatra Stratan are un program tot mai încărcat. Artista a filmat un nou videoclip. Ba mai mult, tânăra de doar 18 ani a făcut publice imagini inedite și a reușit să-și surprindă fanii, scrie SHOK.md.

La scurt timp după ce a făcut publică o fotografie de la filmările noului clip, Cleopatra și-a impresionat fanii cu o imagine în care apare coafată perfect.

Fotografia inedită i-a adus artistei peste 10.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii: „N-ar fi rău să te apuci de modeling.”, ”Frumoasă ca întotdeauna!”, ”Ești foarte frumoasă!”, au comentat unii dintre fani, în timp ce un altul a criticat-o pentru faptul că și-ar fi vopsit părul: ”De ce ți-ai făcut părul negru?”, a întrebat un internaut, însă cel mai probabil această impresie a fost cauzată de un filtru.

Cleopatra Stratan a împlinit anul trecut, în luna octombrie, 18 ani, iar artistul Edward Sanda a cerut-o de soție chiar de ziua ei. Evident, artista a acceptat, iar Edward Sanda a vorbit despre momentul acela, scrie profm.ro.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește”, a declarat Edward pentru Libertatea.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/