Cristiano Ronaldo prima persoană din lume cu 400 de milioane de fani pe Instagram: „Wow, ce număr! Vă mulțumesc din toată inima”

 Cristiano Ronaldo prima persoană din lume cu 400 de milioane de fani pe Instagram: „Wow, ce număr! Vă mulțumesc din toată inima”
Cristiano Ronaldo a devenit prima persoană din lume care a depășit cifra de 400 de milioane de fani pe Instagram. Este în acest moment cel mai urmărit pe această rețea de socializare. Iar starul de la Man United  le-a mulțumit pentru asta admiratorilor săi fideli. Superstarul portughez țintește acum jumătatea de miliard, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Atacantul în vârstă de 37 de ani a postat un videoclip pe platformă, pentru susținătorii săi.

În postarea sa, Ronaldo a spus: 

„Salut, 400 de milioane. Uau, ce număr. Acum pot spune Siuuu! Ei bine, este fantastic, ce moment pentru mine. Fără voi acest lucru nu ar fi posibil. Așa că, din adâncul inimii mele, vă mulțumesc. Continuați tot așa! Îmi voi împărtăși viața cu voi, toate lucrurile, pentru că meritați asta. Deci vă mulțumesc foarte mult.”

 

Ronaldo, care a mai jucat pentru Real Madrid, Juventus și Sporting Lisabona, într-o carieră uluitoare de 20 de ani, este cu 92 de milioane de urmăritori în fața celei de-a doua cea mai urmărită persoană pe Instagram, modelul american și personalitatea TV Kylie Jenner.

Pe trei se află rivalul său de lungă durată la Balonul de Aur, Lionel Messi.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și