Primele imagini cu Meghan Markle și Archie după înmormântarea prințului Philip. Ce mare s-a făcut fiul lui Harry

 Primele imagini cu Meghan Markle și Archie după înmormântarea prințului Philip. Ce mare s-a făcut fiul lui Harry

Meghan Markle a fost surprinsă pentru prima dată după întoarcerea prințului Harry de la înmormântarea prințului Philip. Imaginile au cucerit internetul, fanii fiind uimiți de cât de mare a crescut Archie și ce burtică mare are ducesa de Sussex, scrie SHOK.md, cu referire la libertateapentrufemei.

Soția prințului Harry a fost surprinsă în timp ce îl ducea pe Archie la grădiniță. În ciuda faptului că este gravidă și burtica este destul de proeminentă, Meghan (39 de ani) îl duce pe fiul ei în brațe.

Markle era îmbrăcată casual, în blugi și tricou negru, cu o geacă army verde, purtând niște saboți cu talpă joasă și mască neagră pe față. Totodată, și Archie pare să fie asortat cu mama lui. Micuțul poartă blugi, o geacă gri, un fes negru și adidași albi, în timp ce în spate poartă un ghiozdan verde. Fanii sunt de părere că Archie seamănă cu părinții lui, dar parcă mai mult cu tatăl lui.

De asemenea, Meghan, care este însărcinată în opt luni, are pe mână o gentuță pentru prânz a fiul ei. Imaginile cu cei doi au fost surprinse de paparazzii de la Page Six, la doar o zi după ce prințul Harry (36 de ani) s-a întors la Los Angeles din Marea Britanie, unde a participat la înmormântarea bunicului său. Harry s-a întors la viața de om obișnuit. Deși obișnuia să meargă cu avione private, el s-a dus și s-a întors cu zbor de linie de la American Airlines.

https://twitter.com/instablog9ja/status/1385511066571087872?s=20

Harry nu a rămas la Londra pentru a sărbători ziua reginei, care a împlinit pe 21 aprilie, vârsta de 95 de ani, ci s-a întors cât mai repede la soția lui însărcinată. Asta, și pentru că familia regală l-a primit cu răceală după interviul exploziv pentru Oprah, iar tatăl lui a refuzat să vorbească singur cu Harry, vrând în permanență ca William sau altcineva să fie prezent pentru ca nimic despre care se vorbește să nu poate fi interpretat greșit în viitor. Discuțiile cu fratele și tatăl lui nu au avut rezultatul pe care și-l dorea Harry, care spera să-și repare relațiile cu ei.