(video) Foc și pară între Tauber și Jîzdan: „Dacă nu vă calmați, stau aici toată ziua. Chemați paza”. Jîzdan: „Asta-i ujas..Da ce i-am făcut?”

 (video) Foc și pară între Tauber și Jîzdan: „Dacă nu vă calmați, stau aici toată ziua. Chemați paza”. Jîzdan: „Asta-i ujas..Da ce i-am făcut?”

Deputata Marina Tauber a cerut să fie chemată paza ieri la ședința Parlamentului, după un schimb de replici cu deputatul Alexandru Jîzdan. Tauber a spus că nu vrea să stea în sală și să fie umilită de parlamentar. „Ce v-am făcut?”, a întrebat Jîzdan, confuz de cum a escaladat situația. Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a cerut colegilor să apeleze la calm, iar în replică Tauber i-a solicitat „să-l liniștească pe domnul Jîzdan”. Deputatul PD, repetat, vizibil nedumerit de comportamentul Marinei Tauber a întrebat-o pe Grecenîi: „Da ce i-am făcut, doamna președintă?”, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Totul a început atunci când Marina Tauber se afla la tribună pentru a prezenta raportul Comisiei. Inițial a avut un schimb de replici cu deputatul PD, Nicolae Ciubuc, iar între timp și Alexandru Jîzdan a intervenit.

„ – Ce vorbiți aici? Ce sunteți în Jora de Jos?

– Da ce aveți împotriva Jorei de Jos? Hai spuneți, vă rog. Mă mândresc cu oamenii care m-au delegat aici. Cred că oamenii de la Jora de Jos o să ia asta ca o ofensă.

– Nu încurcați Jora de Jos cu Parlamentul.

-Dacă nu vă calmați eu o să stau aici toată ziua!

– Asta-i „ujas”

– Da, asta-i „ujas”. O să fie în viața dumneavoastră. Ați înțeles”.

Peste puțin timp, Vlad Batrâncea urma să ia o luare de cuvânt la tribună, însă colegii au continuat cearta.

„Cer să fie chemată paza, nu o să mai rabd asta. Nu vreau domnul Jîzdan să mă umilească”, a spus Tauber.

Da ce v-am făcut?”, i-a răspuns Jîzdan.

Vezi video pe UNIMEDIA