Primul cuplu care s-a căsătorit pe Zoom în timpul pandemiei de coronavirus: Mirii nu se mai vazuseră de 10 luni

 Primul cuplu care s-a căsătorit pe Zoom în timpul pandemiei de coronavirus: Mirii nu se mai vazuseră de 10 luni
0Shares

Prima căsătorie pe Zoom a avut loc între o argentinianca și un american, care nu s-au mai văzut încă de la începutul anului din cauza restricțiilor legate de pandemia de coronavirus. Scott Marmon, 32 de ani, din New York, și Augustina Montefiori, 28 de ani, din Buenos Aires, au devenit soți în urma unei ceremonii oficiate online, scrie SHOK.md.

Bărbatul a cerut-o în căsătorie în ianuarie și plănuia să se mute cu logodnica în Argentina, însă nu a mai putut face asta din cauza restricțiilor de zbor. Astfel el a rămas în State, iar ea a călătorit în Argetina, fără posibilitatea de a se mai reîntâlni.

De fiecare dată când a încercat să zboare către Buenos Aires a fost refuzat pe motiv că nu este căsătorit cu Augustina Montefiori.

În aceste condiții, bărbatul a primit aprobare din partea statului Utah să se căsătorească online. La ceremonie au participat cei doi soți, familiile și un judecător al statului Uitah, scrie digi-life.tv.

Acum bărbatul poate solicita o viză pentru reuniune de familie, care costă în jur de 650 de euro, să poate călători în sfârșit în Argentina.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/