Primul ministru homosexual din istoria SUA şi soţul său au devenit părinţi de gemeni! Prima fotografie cu nou-născuții

 Primul ministru homosexual din istoria SUA şi soţul său au devenit părinţi de gemeni! Prima fotografie cu nou-născuții
0Shares

Pete Buttigieg, primul politician din istoria Statelor Unite ale Americii care a anunţat public că este homosexual şi a devenit apoi ministru, şi soţul lui, Chasten Glezman Buttigieg, au publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu gemenii lor. Postarea a apărut sâmbătă, la câteva săptămâni după ce au anunţat în luna august că au devenit părinţi, scrie SHOK.md cu referire la theguardian.

O fotografie alb negru, distribuită pe Twitter şi Instagram, îi arată pe cei doi soţi, care se privesc şi îşi zâmbesc, într-o cameră care pare să fie din spital, în timp ce fiecare dintre ei ţine în braţe un bebeluş înfăşat într-un scutec.

„Suntem încântaţi să îi primim pe Penelope Rose şi Joseph August Buttigieg în familia noastră”, a scris Pete Buttigieg, un politician în vârstă de 39 de ani care ocupă funcţia de ministru al Transporturilor în administraţia americană.
„Eu şi Chasten suntem mai mult decât recunoscători pentru toate urările primite după ce am anunţat că am devenit părinţi, pe 17 august”, a scris pe Twitter Pete Buttigieg.

Mesajul lui a primit până acum peste 400.000 de aprecieri și a fost distribuit și de purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, care a anunțat „vești minunate” de care „avem cu toții nevoie”.

Pete Buttigieg a fost primar în South Bend, un oraş din statul american Indiana. Aproape necunoscut publicului larg atunci când şi-a prezentat, în aprilie 2019, candidatura la alegerile primare ale democraţilor pentru prezidenţiale, Pete Buttigieg, fost militar care a luptat în Afganistan, a beneficiat apoi de o ascensiune fulminantă.

Potrivit organizaţiei Victory Institute, Pete este prima persoană care a anunţat public că face parte din comunitatea LGBT şi care a fost numită într-o poziţie permanentă în cadrul cabinetului prezidenţial.

Chasten Glezman, care este profesor şi scriitor, l-a însoţit constant pe Pete Buttigieg la mitingurile acestuia din timpul campaniei electorale din 2020. Cei doi s-au căsătorit în 2018.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/