Prințul Harry s-a angajat la o companie de coaching și sănătate mintală din Silicon Valley

 Prințul Harry s-a angajat la o companie de coaching și sănătate mintală din Silicon Valley

Prințul Harry a fost angajat într-o funcție de conducere la un startup din Silicon Valley axat pe coaching și sănătate mintală, scrie SHOK.md.

Ducele de Sussex va deveni directorul de impact al BetterUp Inc, companie de coaching și sănătate mintală aflată pe val, potrivit The Wall Street Journal.

Ducele va pleda public pe subiecte legate de sănătatea mintală, ca parte a activității sale și va fi implicat în deciziile privind strategia companiei, scrie digi24.ro.

„Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor”, a spus prințul Harry pentru sursa citată. „Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”, a mai spus el.

La începutul acestui an, Harry și soția sa, Meghan Markle, au confirmat că separarea lor de familia regală devine permanentă. Palatul Buckingham a transmis că responsabilitățile și îndatoririle celor doi, cum ar fi numirile militare onorifice și unele evenimente, vor fi preluate de regină și alți membri activi ai familiei regale.

În luna februarie, cei doi au anunțat că așteaptă al doilea copil, iar în timpul interviului luat de Oprah Winfrey, la începutul acestei luni, au spus că acest copil va fi fată.

Gritco Adriana

https://shok.md/