(foto) Cum arată femeia cu cea mai mică talie din lume. Pixee Fox și-a scos 6 coaste

 (foto) Cum arată femeia cu cea mai mică talie din lume. Pixee Fox și-a scos 6 coaste
0Shares

Într-o lume plină de operații estetice, ea mai are puțin și deține recordul. Așa arată femeia cu cea mai mică talie din lume. Pixee Fox și-a scos 6 coaste și are peste 100 de intervenții estetice, scrie SHOK.md.

A luptat să devină femeia cu cea mai mică talie din lume și a recurs la peste 100 de intervenții estetice. Pixee Fox are 31 ani și are de gând să intre în cartea recordurilor cu silueta sa. Pe lângă faptul că a pierdut numărul operațiilor estetice, blondina a stat timp de o săptămână în comă, din cauza unei intervenții nereușite, motiv pentru care a avut nevoie de și mai multe operații.

Blondina a avut patru operații de mărire a sânilor, patru operații la nas, numeroase liposucții, operații de reconstruire a maxilarului, două operații la pleoape și, cea mai importantă, îndepărtarea a șase coaste. Pixxe a ajuns să aibă 41 de centimetri în talie, reușind să șocheze pe toată lumea, scrie spynews.ro.

„În Suedia, nimeni nu-și face operații estetice. Nu contează dacă vreau să fiu model sau electrician, în Statele Unite ale Americii poți să faci ce vrei. Mi-am făcut lifting de sprâncene, două operații la pleoape, am injecții în pomeți, în buze și puțin Botox. Mi-am scos șase coaste, mi-am făcut un lifting de posterior, o liposucție și o labioplastie. Și machiaj permanent și epilare definitivă”, a povestit Pixee Fox pentru presa internațională.

Pe lângă toate aceste intervenții, nu putem uita nici de implanturile în fese și transplantul de gene cu păr pubian. Deși medicii îi spun de fiecare dată să se opreasc, Pixxe refuză categoric să facă acest lucru. „Nu am văzut aşa ceva în întreaga mea carieră”, a spus doctorul Dubrow. „Nu m-am simţit niciodată cu adevărat o fiinţă umană, ci mai degrabă o creatură fantastică”, i-a răspuns imediat Pixee Fox.

Pixee Fox: ”Voiam să am ochi de culoare diferită și acum am reușit”

„Cireașa de pe tort” constă în intervenția pe care diva sexy și-a făcut la nivelul ochilor. Mai exact, Pixxe Fox și-a făcut implant ocular și și-a schimbat culoarea ochilor. Un ochi este albastru cristalin, în timp ce celălalt este albastru. Cât despre sumele pe care le-a scos din buzunar până în momentul de față, nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de lire.

„Mi-am dorit asta de când eram mică. Chiar voiam să am ochi de culoare diferită și acum am reușit. Am auzit de aceste implanturi acum doi ani și am optat pentru culoare verde-albăstrui a mării la unul dintre ochi”, a mai declarat blondina.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/