Prințul William, nominalizat „cel mai sexy bărbat chel din lume”

 Prințul William, nominalizat „cel mai sexy bărbat chel din lume”

Un studiu Google a concluzionat că prințul William, ducele de Cambridge, a fost numit „sexy” în articolele online de 17,6 milioane de ori. Mai mult, se pare că acesta ar fi reușit să-i învingă la acest capitol pe Jason Statham, Michael Jordan sau Pitbull, notează Mirror, scrie SHOK.md.

Studiul a fost realizat de Longevita, o companie specializată pe chirurgie cosmetică. Rezultatele au fost analizate după ce au fost analizate mai multe articole de pe site-uri sau bloguri, în care s-a căutat de câte ori ducele de Cambridge , a fost numit „sexy“.

În urma studiului s-a descoperit că prințul William a fost numit sexy de 17,6 milioane de ori.

Astfel prințul William l-a învins pe megastarul de box Mike Tyson, care s-a clasat pe locul doi cu 8,8 milioane de mențiuni „sexy” pe internet, scrie alephnews.ro.

Actorul Jason Statham, legenda baschetului Michael Jordan și muzicianul Pitbull au fost de asemenea surclasați în topul celor mai sexy bărbați chei din lista mondială.

Alți concurenți pentru marele titlu au fost Bruce Willis, Floyd Mayweather, Vin Diesel, John Travolta și Dwayne Johnson – cunoscut și sub numele de The Rock.

Topul celor mai sexy bărbați chei din lume

Prințul William – 17,6 milioane

Mike Tyson – 8,8 milioane

Jason Statham – 7,4 milioane

Pitbull – 5,4 milioane

Michael Jordan – 5,3 milioane

Floyd Mayweather – 4,3 milioane

John Travolta – 3,8 milioane

Bruce Willis – 3,3 milioane

Dwayne Johnson – 2,6 milioane

Vin Diesel – 2,3 milioane

Gritco Adriana

https://shok.md/