Când iubitul îți dăruiește TOATE FLORILE DIN ROMA, de ziua ta! Cum și-a sărbătorit Lady Gaga cei 35 de ani

 Când iubitul îți dăruiește TOATE FLORILE DIN ROMA, de ziua ta! Cum și-a sărbătorit Lady Gaga cei 35 de ani
0Shares

Interpreta Lady Gaga își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere. Artista a împlinit 35 de ani, iar cu această ocazie, a primit din partea iubitului său un buchet imens de flori, pe care l-a expus pe Instagram, alături de un mesaj dedicat celui care i le-a dăruit, scrie SHOK.MD.

„Când iubitul îți trimite toate florile din Roma, cu ocazia zilei tale de naștere. Te iubesc, scumpul meu! Ard de nerăbdare să fiu acasă cu tine și cânii noștri, este tot de ce am nevoie”, a scris interpreta pe profilul său de Instagram, la poza în care apare încercând să cuprindă în brațe un coș cu un buchet imens de flori albe.

Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta) s-a născut la 28 martie 1986, în Yonkers, New York, SUA. Artista a început să cânte la pian de la vârsta de patru ani, compunând prima sa baladă la doar zece ani. La vârsta de 11 ani ar fi trebuit să înceapă să studieze la Școala Juilliard din Manhattan, dar a fost mutată la o școală romano-catolică privată, Convent of the Sacred Heart, scrie romaniatv.net/.

La 17 ani, a fost admisă cu permisiune specială la Universitatea New York, în cadrul Tisch School of the Arts. Aici a studiat muzică, a compus cântece și a scris eseuri despre artă, religie, probleme sociale și politice.

A semnat inițial cu Dej Jam Recording, la 19 ani, după ce președintele și directorul Island Def Jam Music Group, L.A. Reid, a auzit-o cântând pe un hol de lângă biroul său. După trei luni, Dej Jam a rupt contractul, cu toate că până atunci, fosta ei companie de management îi făcuse cunoștință cu producătorul și compozitorul RedOne, de asemenea impresariat de ei. Primul cântec produs de cei doi a fost ”Boys Boys Boys”, un mash-up inspirat de piesa ”Girls, Girls, Girls” de Mötley Crüe și ”T.N.T.” de AC/DC, potrivit site-ului cinemagia.ro.

A început să cânte în cluburile din centrul cartierului Lower East Side, cu formațiile Mackin Pulsifer și SGBand. Numele de scenă — Lady Gaga — i-a fost inspirat de melodia ”Radio Ga-ga” a trupei Queen, potrivit site-ului bestmusic.ro.

La începuturi a compus pentru mai mulți artiști precum Fergie, Britney Spears, Black Eyed Peas și Pussycat Dolls, înainte ca Akon să-i descopere puterea vocală, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.

Albumul de debut — „The Fame” — lansat în octombrie 2008, a ajuns pe locul întâi în topurile din Austria, Marea Britanie, Canada și Irlanda și pe locul patru în Australia și Statele Unite.

Lady Gaga este apreciată de presa occidentală pentru faptul că a ”revoluționat muzica pop”, iar calitățile sale de compozitor au fost apreciate. Interpreta încorporează frecvent elemente techno în compozițiile sale. Printre artiștii care au influențat-o cel mai mult se numără Madonna, David Bowie, Marilyn Manson, Freddie Mercury și Michael Jackson.

Stilul muzical abordat de artistă preia influențe din muzica pop a anilor ’90, cu elemente electro, printre instrumentele cel mai des folosite numărându-se sintetizatoarele și claviaturile. Profilul vocal al interpretei se încadrează în categoria altistelor, însă Lady Gaga poate interpreta compoziții muzicale specifice mezzo-sopranelor, iar întinderea sa vocală măsoară peste două octave.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/