Rapper-ul american Kanye West a depus documentele necesare pentru a-şi schimba numele în Ye

 Rapper-ul american Kanye West a depus documentele necesare pentru a-şi schimba numele în Ye

Rapper-ul american Kanye West este pe punctul de a-şi îndeplini un vis pe care îl are de cel puţin trei ani, respectiv să-şi schimbe numele în Ye. Kanye West a vorbit pentru prima dată despre această posibilitatea în 2018, însă abia acum a depus documentele necesare pentru a solicita oficial schimbarea numelui, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.

Conform The Guardian, Kanye West ar urma să se numească doar Ye, fără alt nume sau prenume, dacă un judecător îi aprobă solicitarea. În documentele depuse pentru îndeplinirea schimbării, rapper-ul american a precizat că solicită schimbarea numelui din motive personale.

Într-un interviu acordat unui post de radio, în 2018, Kanye West a precizat că îşi doreşte să se numească Ye pentru că este cel mai utilizat cuvânt din Biblie.

Există însă şi guri rele care susţin că rapper-ul american vrea să-şi schimbe numele pentru a obţine mai uşor divorţul de Kim Kardashian. Cei doi sunt căsătoriţi din 2014, însă în ultima perioadă nu au mai fost pe aceeaşi lungime de undă astfel că în septembrie ar urma să fie anunţat oficial divorţul dintre cei doi.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și