Doina Sulac, despre scandalul cu Nicolae Botgros: Nu m-am așteptat că așa un mare maestru poate să vorbească urât despre un copil

 Doina Sulac, despre scandalul cu Nicolae Botgros: Nu m-am așteptat că așa un mare maestru poate să vorbească urât despre un copil

Mezina regretatului Nicolae Sulac, Doina a vorbit în cadrul unui interviu despre conflictul de acum câțiva ani cu Nicolae Botgros, care îi e și nașul de botez. Aceasta a spus că comunică cu dirijorul, dar nu colaborează. Artista a mai adăugat că nu s-a așteptat: „un așa mare maestru poate să vorbească urât despre un copil”, a menționat aceasta, scrie SHOK.md.

„Eu nu sunt certată cu nimeni, am și uitat de asta. Îl stimez e un mare om, atunci nu m-am așteptat că așa un mare maestru poate să vorbească atât de urât despre copilul unui prieten de-al său, la început de cale.

Discutăm, vorbim, totul este bine dar nu colaborăm. Nici nu am vorbit pe tema aceasta. Nu sunt în relații rele cu nimeni. Eu nici nu sunt scandaloasă”, a spus interpreta.

Întrebată dacă crede în prietenie dintre artiști, Doina a declarat că nu.

„Oricum există invide, bârfe, nu întotdeaun este solidaritate. E mai bine să menții distanța, dacă e vorba despre artă, întrucât totul este în vizor. Deși am colegi cu care mă împac foarte bine și le port respectul”.

Doina a mai vorbit despre sarcina ei la 17 ani. Aceasta a spus că de la început „a fost un stres pentru că nu era pregătită”, dar a trecut ușor peste aceasta, întrucât a fost susținută de familie, în special de mama ei, care i-a oferit posibilitatea să-și continuie studiile.