Rapperul Tory Lanez va fi judecat pentru că a împușcat în Megan Thee Stallion. Riscă 22 de ani de închisoare

 Rapperul Tory Lanez va fi judecat pentru că a împușcat în Megan Thee Stallion. Riscă 22 de ani de închisoare

Rapperul canadian Tory Lanez urmează să fie judecat pentru că a împuşcat-o în picioare pe cântăreaţa Megan Thee Stallion după o petrecere la Hollywood, a decis marţi un tribunal din Los Angeles, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Incidentul s-a petrecut în iunie 2020, când cântăreaţa hip hop şi Tory Lanez se întorceau în aceeaşi maşină de la o petrecere găzduită de Kylie Jenner.

Potrivit unei relatări oferite în instanţă de un anchetator, Megan Thee Stallion a cerut să coboare din maşină. Atunci Tory Lanez i-ar fi strigat o expresie jignitoare, după care o împuşcat-o în picioare cu un pistol.

Rănită la picioare şi sângerând abundent, cântăreaţa a căzut la pământ şi s-a târât până la o casă din apropiere.

Rapperul canadian, care a declarat că se afla în stare de ebrietate la momentul faptelor, şi-a cerut apoi scuze şi s-a oferit să o însoţească pe Megan Thee Stallion acasă. Potrivit mărturiei făcute în faţa anchetatorilor, Tory Lanez i-ar fi oferit bani pentru a păstra tăcerea în legătură cu acest incident.

Cântăreaţa, care iniţial nu a vrut să facă publică întâmplarea, a fost internată în spital, unde medicii i-au scos mai multe fragmente de glonţ. Ea a declarat poliţiştilor că i-au mai rămas fragmente de glonţ în picioare şi că are dureri atunci când poartă anumite modele de pantofi.

Anchetatorii au descoperit patru cartuşe la locul incidentului.

Tory Lanez, în vârstă de 29 de ani, pe numele real Daystar Peterson, neagă orice responsabilitate în acest incident.

El evocă chiar întâmplarea pe albumul său „Daystar”, întrebând într-o melodie cum poate cineva să fie „împuşcat în picioare” fără „să îi fie atins niciun os sau tendon”.

În prezent eliberat pe cauţiune, rapperul este acuzat de agresiune cu o armă semi-automată şi de deţinerea unei arme de foc neînregistrate. El riscă o pedeapsă de peste 22 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și