Răsturnare de situație, după despărțirea anului: Înțelegerea secretă pe care ar fi făcut-o Shakira și Pique

 Răsturnare de situație, după despărțirea anului: Înțelegerea secretă pe care ar fi făcut-o Shakira și Pique

Cântăreața columbiană a emis, pe 4 iunie 2022, un scurt comunicat, în care anunța despărțirea de fotbalistul Barcelonei. Conform jurnalistului Jose Antonio Avile, decizia de a anunța despărțirea în presă i-a aparținut în exclusivitate Shakirei, iar Gerard Pique a fost extrem de surprins în momentul în care a apărut comunicatul, scrie SHOK.md cu referire la digisport.ro.

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira”, a afirmat Jose Antonio Aviles, conform sursei citate.

Mai mult de atât, același jurnalist susține că Shakira și Pique făcuseră o înțelegere conform căreia au o „relație deschisă”.

„În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau’, dar în public o să rămânem un cuplu”, a mai afirmat Jose Antonio Aviles.

Afirmațiile jurnalistului sunt total surprinzătoare și duc la o răsturnare de situație, în condițiile în care presa din Spania a avansat în ultima săptămână varianta că Shakira a decis să se despartă de Gerard Pique din cauza infidelității.

Shakira și Pique trebuie să-și împartă și averea impresionantă, din care fac parte proprietățile din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Jurnaliștii de la elnacional.cat scriu că artista se va muta din Spania în SUA, la Miami, acolo unde merge în dese rânduri în scop profesional și unde deține o vilă luxoasă, în valoare de aproximativ 16 milioane de euro.

Shakira a vrut să vândă vila în repetate rânduri, însă nu a primit suma solicitată, astfel că aceasta a rămas în posesia ei. Proprietatea se află lângă plaja din Miami și la un moment dat a fost închiriată cu 45.000 de euro pe lună.

Vila a fost construită în 1951 și cumpărată de cântăreață, în urmă cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafața totală este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.

7544 km este distanța de la Barcelona la Miami

Maria Palade

https://shok.md/