Shakira și Pique, primele imagini după ce au anunțat că s-au despărțit. Cum au fost surprinși cei doi

 Shakira și Pique, primele imagini după ce au anunțat că s-au despărțit. Cum au fost surprinși cei doi

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație, iar la scurt timp după ce au transmis un comunicat de presă cu privire la acest eveniment din viața lor, cei doi au călătorit în Cehia, scrie SHOK.md cu referire la profm.

La scurt timp după ce au anunțat că au decis să se despartă și au solicitat să le fie respectat dreptul la intimitate, Shakira și fotbalistul Pique au călătorit în Cehia de dragul fiului lor, Milan, care se află într-un turneu de baseball.

Potrivit Marca, cei doi au fost fotografiați în Hluboka, Cehia, unde au venit să-l susțină pe fiul lor cel mare, Milan, care a fost într-un turneu de baseball la sfârșitul săptămânii trecute.

„Relația lor de prietenie nu e tocmai bună, însă încearcă să facă totul bine de dragul copiilor”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi pentru El Periodico.

În imaginile surprinse de fotografi, Shakira și Pique apar împreună, într-o mașină, însă sunt extrem de serioși.

Gerard Piqué reunites with Shakira amid crisis rumors

De asemenea, în alte fotografii apărute pe rețelele sociale cei doi par să se  fi evitat pe parcursul evenimentului, în ciuda faptului că se aflau acolo pentru fiul lor.

La doar câteva zile de când a apărut informația că cei doi s-au separat, fotbalistul și artista columbiană au transmis un comunicat către agenția de presă EFE prin care au confirmat acest lucru.

„Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul celor doi.

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, de șase ani.

Potrivit presei internaționale, infidelitatea ar fi dus la ruptura dintre cei doi. Mai exact, se pare că artista columbiană și-ar fi prins partenerul cu o altă femeie.

Maria Palade

https://shok.md/