Reacția lui Will Smith după ce i s-a interzis să mai participe la Premiile Oscar timp de 10 ani

 Reacția lui Will Smith după ce i s-a interzis să mai participe la Premiile Oscar timp de 10 ani

Will Smith a dat asigurări că acceptă şi respectă decizia de vineri a Academiei de la Hollywood, care îi interzice participarea la toate evenimentele pe care le va organiza, inclusiv decernarea premiilor Oscar, în următorii zece ani, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.ro.

„Accept şi respect decizia Academiei”, a spus actorul într-o scurtă declaraţie trimisă de reprezentantul său presei americane.

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din Statele Unite a decis să îi interzică actorului să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia le organizează, timp de zece ani, ca pedeapsă pentru palma pe care actorul i-a dat-o, pentru gluma făcută pe seama soţiei sale, comediantului Chris Rock la gala Oscar de la sfârşitul lunii martie.

‘„Domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual”, indiferent dacă este vorba sau nu de premiile Oscar, şi cu efect imediat, a precizat într-un comunicat consiliul de administraţie al Academiei, care s-a întrunit vineri dimineaţă.

Academia de film a acceptat demisia lui Will Smith, pe care acesta a prezentat-o săptămâna trecută, dar nu i-a retras Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, primit luna trecută pentru rolul din „The Williams Method”.