Reacția Violetei Stratulat după ce a fost acuzată de escrocherii: Nu am ce ascunde. Să lupți cu proștii e ca și cu morile de vânt

 Reacția Violetei Stratulat după ce a fost acuzată de escrocherii: Nu am ce ascunde. Să lupți cu proștii e ca și cu morile de vânt

Fondatoarea grupului „Dăruiesc din Suflet”, Violeta Stratulat a venit cu o reacție după ce a fost acuzată de escrocherii. Aceasta susține că „nu are ce ascunde”, întrucât toată activitatea sa e transparentă. „Să lupți cu proștii e ca și cu morile de vânt”, a spus Stratulat.

„Nu am ce ascunde, la mine grupul principal e în Chișinău, unde se lucrează și totul este transparent.Femeia aceasta și-a făcut câteva profiluri false și foarte multă lume a suferit din cauza ei.  Dar, eu nu mă pun cu dânșii, că este vorba: Să lupți cu proștii e ca și cu morile de vânt.

„Paradoxal este că mă mai vorbește o mamă, care mi-a cerut ajutor în privat, că are copil invalid. Eu am făcut donație și când am văzut ce tâmpenie a comentat ea, i-am scris pe Facebook. Iar ea ma blocat.

Recent m-au sunat de la poliție și mi-au spus așa: noi demult vă urmărim activitățile, și încă de atunci când ați depistato pe Mașa Mașulia (nr persoana cu contul fals) cu escrocherie. Ei mi-au spusa că sunt gata să mă susțină au ceva dovezi, dar trebuie să le mai transmit și eu niște screenshot-uri. Ei îmi vor spune cu care plângere o să înceapă. Poate să dureze și un an”, a spus aceasta.

Violeta Stratulat, a fost criticată dur, de internauți, pe pagina de Facebook. „Ți-ai deschis magazin de terfe, care lumea ți le donează”, a menționat unul din abonații acestui grup într-un mesaj.

 

Citește și