Reacțiile internauților, după ce bloggerița Nicusea s-ar fi aruncat în gol: „Este imposibil! A împins-o cineva!”

 Reacțiile internauților, după ce bloggerița Nicusea s-ar fi aruncat în gol: „Este imposibil! A împins-o cineva!”
0Shares

Moartea bloggeriței cunoscute pe rețelele de socializare drept Nicusea a provocat șoc în rândurile prietenilor, internauților și persoanelor care o urmăreau și admirau. Mii de oameni au comentat ultima postare pe care tânăra a făcut-o pe Instagram, înainte de a-și pune capăt zilelor, scrie SHOK.MD.

Mulți dintre prietenii și persoanele care o cunoșteau pe Nicusea au recunoscut că știrea despre moartea tinerei i-a șocat. Unii inițial au crezut că ar fi vorba despre o glumă de prost gust, iar alții, că cineva ar fi împins-o, astfel încât să cadă în gol.

Toți o cunoșteau drept o tânără veselă, pozitivă și plină de viață. Unii internauți au menționat însă, că în ultima perioadă Nicusea s-ar fi aflat în depresie și că deseori făcea istorii pe Instagram în care apărea cu lacrimi în ochi.

În timp ce mulți deplâng moartea tinerei de doar 24 de ani, s-au găsit și persoane care să o critice pentru faptul că a decis să se sinucidă. Mai mult, unii internauți au presupus că bloggerița ar fi făcut acest pas pentru vizualizări.

Prietenii tinerei regretă că nu au observat la timp starea în care se afla aceasta. Totodată, ei au rugat internauții să nu mai distribuie imaginea în care Nicusea apare deja fără suflare, după ce s-a aruncat în gol.

Amintim că tragedia a avut loc în seara zilei de ieri, 9 iunie, în jurul orei 22.30. Cu puțin timp înainte, bloggerița a postat o poză neagră pe profilul său de instagram, cu un singur cuvânt în descriere ”Finalul”.

0Shares

Lilia Strîmbanu

https://shok.md/