VIDEO Jurnalistul rus Varlamov, amendat la Soroca: „Escroci în epoleți”. Reacția Poliției

 VIDEO Jurnalistul rus Varlamov, amendat la Soroca: „Escroci în epoleți”. Reacția Poliției

Jurnalistul rus Ilia Varlamov a fost amendat de ofițerii de la Soroca, după ce ar fi încălcat regulamentul circulației rutiere. Mai multe despre incident a povestit acesta pe pagina sa de Instagram. El afirmă că nu este de acord cu decizia polițiștilor și că ultimii ar fi vrut să obțină mită. De partea cealaltă, oamenii legii spun că la volan se afla un prieten al lui Varlamov, care a recunoscut că a încălcat regulile de circulație, scrie SHOK.MD, cu referire la UNIMEDIA.

Din imaginile video, blogerul declară ca ar fi virat într-un loc permis, deoarece este prezenta marcajul cu banda întreruptă. Acesta a scos din buzunar 750 de lei.

„Voi ați citit regulile? Nu am încălcat nimic”, le-a spus acesta ofițerilor.

„Escroci în epoleți”, a spus revoltat acesta.

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a INSP, Natalia Golovco a menționat că Varlamov nu se afla la volanul mașinii, iar cel care conduce mașina a recunoscut că a încălcat regulile circulației rutiere.

„Cazul a avut loc ieri, lângă cetatea Soroca. La volanul mașinii se afla prietenul lui, născut în 1984. Șoferul a recunoscut că a încălcat RCR și a fost de acord cu procesul verbal întocmit. El a fost sancționat cu 750 de lei și aplicate 3 puncte de penalizare”, a spus ofițera.

Duminica Lilia

https://shok.md/

Citește și