Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei pentru a 12-a oară! Cum au sărbătorit jucătorii

 Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei pentru a 12-a oară! Cum au sărbătorit jucătorii

Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei pentru a 12-a oară în istorie după 2-0 în finala cu Athletic Bilbao.

După fluierul final a avut loc festivitarea de premiere, unde jucătorii și-au primit medaliile. Marcelo (33 de ani) a fost primul jucător de la Real Madrid care a ridicat trofeul Supercupei, scrie digisport.

Athletic Bilbao nu și-a putut apăra trofeul din Supercupa Spaniei, câștigat anul trecut. În Arabia Saudită, pe luxosul stadion din Riyadh, bascii au fost învinși de Real Madrid, după golurile lui Modric și Benzema.

Bilbao a cerut penalty în minutul 11, când o minge trimisă de Inaki Williams l-a lovit în mână pe Alaba, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Real a ratat primele două ocazii mai mari prin Casemiro, într-un singur minut, însă cel care a deschis scorul a fost veteranul Modric, în minutul 38.

În debutul reprizei secunde, madrilenii au primit penalty după ce șutul lui Benzema l-a nimerit în mână pe Alvarez, iar Benzema a transformat lovitura de pedeapsă.

Finalul a fost încins. Bascii au primit și ei penalty în minutul 86, dar portarul Courtois a parat șutul lui Raul Garcia, de la punctul cu VAR.

Bilbao – Real Madrid s-a terminat 0-2, iar madrilenii și-au adjudecat a 12-a Supercupă a Spaniei din istoria clubului.