Rebel Wilson a declarat la vârsta de 42 ani că și-a descoperit adevărata orientarea sexuală. Cine e noua ei iubită și cum arată

 Rebel Wilson a declarat la vârsta de 42 ani că și-a descoperit adevărata orientarea sexuală. Cine e noua ei iubită și cum arată

Rebel Wilson, faimoasa actriță în vârstă de 42 ani, i-a surprins pe toți cu o nouă postare pe contul ei de Instagram ce scoate la iveală care e adevărata ei față. Actrița a fost felicitată de prieteni pentru frumoasa relație pe care o are acum, scrie SHOK.md cu referire la a1.

Deși în urmă cu mai puțin de o lună frumoasa actriță a fost surprinsă de paparazzi la brațul unui bărbat misterios, Rebel a dezvăluit acum un detaliu despre viața ei amoroasă care i-a surprins pe toți.

Ea a postat o fotografie alături de o femeie, care s-a dovedit a fi Ramona Agruma, spunând că în tot acest timp ea a căutat fericirea în locul nepotrivit și acum a agăsit-o alături de frumoasa blondină.

Rebel Wilson trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Rebel și Ramona formează cel mai proaspăt cuplu de la Hollywood, iar fanii au felicitat-o pe frumoasa actriță. În noua fotografie, Rebel și Ramona sunt amândouă foarte fericite și e clar că acesta este începutul unei povești de dragoste frumoase.

La vârsta de 42 ani, după ce a trecut prin schimbări colosale când vine vorba de cariera și silueta ei, Rebel și-a descoperit adevărata orientare sexuală și a împărtăsit asta cu urmăritorii ei care sunt în număr mare pe Instagram, peste 11 milioane.

Maria Palade

https://shok.md/