(VIDEO) Operația de micșorare a stomacului i-a schimbat viața: „Nu există magie”

 (VIDEO) Operația de micșorare a stomacului i-a schimbat viața: „Nu există magie”

O femeie, din Republica Moldova, a decis să-și facă operație de micșorare a stomacului , dar fără să se informeze, care sunt riscurile. Corina a decis să povestească istoria sa, în cadrul unui monolog. A vorbit nu doar despre slăbit, ci mai degrabă despre emoții, sentimente, suferință, și răutatea celor  din jur, scrie SHOK.md.

Corina a avut o copilărie frumoasă, dar a trecut și prin momente dificile:

„Eu am avut o copilărie frumoasă, dar deosebită. Prin clasa a patra aveam 30 kg, peste vară m-am trezit cu 65 kg și în clasa a noua am ajuns la 90-94 kg. Eram foarte diferită de colegii mei. Prin haine se simțea diferența, pe atunci nu era acces la marimi mari. Am fost numită „femeia Vulcan”. Ce ține de familia mea, suntem 3 frați. Nu avem obezi în familie, eu eram unica. Mama m-a dus și la medici și la sport, dar nimic nu mă ajuta, eu veneam acasa și mâncam pe ascuns. O singură dată, un medic mi-a zis: ,,Poate mănânci mai puțin”, povestește aceasta.

Chiar dacă a încercat toate metodele de slăbire, rezultatul l-a obținut doar prin muncă și sport. Operația a ajutat-o la început „Ca să fie rezultat în continuare, trebuia să ai un regim alimentar echilibrat toată viața. Nu este nimic magic”.

„Nu există praf, pastile pe care eu nu le-am încercat, nu există. Am găsit odată niște pastile, nu îmi era foame de la ele. Am slăbit prin sport. Nu există magie, gurița închisă. Odată am auzit de micșorarea stomacului, și am decis să fac operația. Am fost la părinții mei acasă, ei m-au ajutat cu banii. Eu am făcut intervenția. Stomacul meu era foarte mic, ca la un copil micuț. Mă adaptam încet cu încet. Deja de 4 ani trăiesc cu stomacul meu nou. Atunci  după operație, în 2018 aveam 134 și acum am 70. Am avut gând de sinucidere, din cauza problemelor dar am trecut și peste”, povestește Corina.

Vezi video-ul de mai jos:

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și