Reuniune de familie: Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, alături de cei patru frați

 Reuniune de familie: Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, alături de cei patru frați

Cristiano Ronaldo și-a adus fata nou-născută acasă. Fotbalistul a publicat o imagine de familie, unde apare alături de iubota sa, Georgina Rodriguez și cei cinci copii.

Cristiano Ronaldo trece prin momente dureroase, după ce în urmă cu patru zile, unul dintre gemenii nou-născuți a decedat la naștere. Este vorba desore fiul său. În acest context, starul lui Manchester United a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere.

„Casă, dulce casă. Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi. Vrem să mulțumim tuturor pentru toate cuvintele și faptele bune.

Susținerea voastră este foarte importantă, și noi cu toții am simțit dragostea și respectul pe care îl aveți pentru familia noastră. Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”, a scris starul portughez pe Instagram.

Cuplul au împreună o fată de trei ani: Alana.

Fotbalistul mai are trei copii făcuți cu mame-surogat. Cristiano Ronaldo Jr. este primul copil al portughezului, născut pe 17 iunie 2010 și doi gemeni, Eva și Mateo, născuți pe 8 iunie 2017.

Citește și