Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume. Oficial, este miliardară

 Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume. Oficial, este miliardară

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume, potrivit unui top realizat de revista Forbes care mai precizează că vedeta este a doua cea mai bogată femeie din showbiz. Devenită oficial miliardară, starul nu a câștigat bani din muzică cât a câștigat din afacerile sale cu produse cosmetice și lenjerie intimă, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor, devenind astfel cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, care deține o avere de 2,7 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Artista în vârstă de 33 de ani a are în cont nu mai puțin de 1,7 miliarde de dolari, bani câștigați din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică, scrie SHOK.md cu referire la BBC.

Ce afaceri are Rihanna

Cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie. Artista și-a lansat propriul brand de produse cosmetice în anul 2017, din dorința de a face „femeile de pretutindeni să se simtă incluse”. Patru ani mai târziu, compania i-a oferit unul dintre cele mai exclusiviste titluri.

Celelalte 3 miliarde ale artistei provin din compania sa de lenjerie intimă, care are o valoare estimată la 270 de milioane de dolari, și din cariera sa muzicală.

Cealaltă jumătate a brandului de cosmetice este deținută de conglomeratul Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), condus de Bernard Arnault, care ocupă poziția a doua în topul celor mai bogați oameni din lume, după fondatorul Amazon, Jeff Bezos, scrie SHOK.md cu referire la Digi24.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și