Rihanna își extinde „imperiul”. Artista a cumpărat casa vecinului său pentru 10 milioane de dolari

 Rihanna își extinde „imperiul”. Artista a cumpărat casa vecinului său pentru 10 milioane de dolari

Rihanna a cumpărat casa vecinului său pentru a-și extinde imperiul. Cântăreața și rapperul cu care va avea un copil au scos din buzunar 10 milioane de dolari pentru 5.000 de metri pătrați pentru locuința din Beverly Hills, California, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Casa achiziționată de Rihanna se află exact lângă conacul recent renovat, de 8.000 de metri pătrați, pe care l-a achiziționat pentru 13,75 milioane de dolari la sfârșitul anului trecut. Prima proprietate pe care vedeta a achiziționat-o, un conac alb cu un acoperiș negru care îi conferă o senzație de fermă modernă, a fost revizuită complet de către investitorul Daniel Starr, care a achiziționat casa în 2016 pentru 4,3 milioane de dolari, iar acum, artista își dorește să facă mai multe schimbări înainte de a se muta în casa cea nouă. Aceasta vrea o podea de stejar alb, mai multe șeminee și gard viu înalt pentru a-i proteja de privirile indiscrete.

Între timp, noua ei casă are cinci dormitoare și cinci băi, grinzi din tavan la vedere și detalii din lemn peste tot, o saună, un teren de semibaschet și piscină, conform fotografiilor din 2015.

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a devenit cea mai bogată cântăreaţă din lume, după ce averea ei a fost estimată de Forbes la 1,7 miliarde de dolari. Aceasta este a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, care are o avere estimată de 2,7 miliarde de dolari.

Cea mai mare parte a banilor cântăreţei din Barbados nu au fost generați din single-urile de top, ci din succesul imperiului ei de cosmetice. În 2017, cântăreaţa Robyn Fenty, cunoscută ca Rihanna, a lansat brandul Fenty Beauty în colaborare cu gigantul francez de lux LVMH, care deţine jumătate din companie.

„Toată lumea o cunoaște pe Rihanna ca o cântăreață minunată, dar prin parteneriatul nostru de la Fenty Beauty, am descoperit un adevărat antreprenor, un adevărat CEO și un lider extraordinar”, a spus miliardarul Bernard Arnault, președintele și directorul executiv al LVMH.

Maria Palade

https://shok.md/