David Guetta, îndrăgostit până peste cap de iubita sa cu 24 de ani mai tânără. Cum i-au surprins fotografii pe plajă

 David Guetta, îndrăgostit până peste cap de iubita sa cu 24 de ani mai tânără. Cum i-au surprins fotografii pe plajă
0Shares

David Guetta și-a găsit fericirea alături de partenera sa, Jessica Ledon. DJ-ul în vârstă de 54 de ani arăta mai îndrăgostit ca oricând în timp ce-și săruta iubita, în timpul unei plimbări pe plaja Flamand din St Barts, marți. Cei doi sunt împreună de șapte ani, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Iubita DJ-ului superstar, în vârstă de 30 de ani, a impresionat într-o rochie tip bandeau, portocalie, ce i-a evidențiat formele voluptoase, în timp ce se plimbau ținându-se de mână, după ce savurat prânzul la hotelul Cheval Blanc. David a optat pentru o ținută casual elegantă, îmbrăcând o cămașă albă de in, cu mâneci scurte, și pantaloni în tonuri gri.

David și Jessica au început să se întâlnească în 2015, iar anul trecut DJ-ul i-a oferit acesteia inel pentru a-și arăta „dragostea și angajamentul”, în locul unuia de logodnă, deoarece „nu mai crede în căsătorie”.

Autorul hitului Say My Name a divorțat de soția sa Cathy, în 2014, după 22 de ani de căsnicie. David și Cathy s-au despărțit pe cale amiabilă și își cresc împreună cei doi copii, Elvis, 18 ani, și Angie, 14 ani.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/