Rihanna, surprinsă în timp ce făcea cumpărături pentru viitorul copil. Artista a oferit indicii în legătură cu sexul bebelușului

 Rihanna, surprinsă în timp ce făcea cumpărături pentru viitorul copil. Artista a oferit indicii în legătură cu sexul bebelușului

Rihanna a fost surprinsă în timp ce făcea câteva cumpărăruri pentru viitorul copil. Cântăreața le-a oferit fanilor indicii despre sexului copilului pe care îl așteaptă împreună cu iubitul ei,  A$AP Rocky, scrie SHOK.md.

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, care așteaptă primul ei copil, mai are puțin până când va naște, astfel că se pregătește intens pentru momentul când va veni pe lume bebelușul. Recent, cea mai bogată artistă din lume a fost surprinsă la cumpărături într-un magazin din Los Angeles dedicat copiilor. Pe lângă scutece și accesorii pentru nou-născuți, Rihanna și-a axat privirea și pe câteva hăinuțe pentru bebeluși. Aceasta s-a oprit la câteva piese unisex, însă ce le-a dat fanilor de gândit a fost momentul în care Rihanna a luat în mână o rochiță portocalie pentru fetițe, oferind astfel un indiciu cu privire a sexul viitorului ei copil.

Rihanna a parcurs raioanele magazinului purtând un hanorac oversize de un albastru deschis și o fustă mini argintie. Ea și-a accesorizat totul cu o pereche de sandale cu toc de un violet metalic și o geantă neagră cu imprimeuri colorate. Cântăreața a purtat după ea un cărucior pentru cumpărături, analizând foare atentă produsele de pe rafturi.

Artista nu a fost singură la cumpărături, ci și-a luat cea mai bună prietenă cu ea. Riri și modelul Sita Abellan au petrecut o zi împreună, uitându-se prin magazine și ulterior ieșind la o cină.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și