Roberto Cavalli, tătic la 82 de ani! Designerul de modă are o iubită cu 45 de ani mai tânără

 Roberto Cavalli, tătic la 82 de ani! Designerul de modă are o iubită cu 45 de ani mai tânără

Roberto Cavalli este tătic la 82 de ani! Iubita cu 45 de ani mai tânără i-a dăruit un fiu care a primit numele de Giorgio. Designerul de modă are o relație cu Sandra Nilsson, în vârstă de 37 de ani, care este fost model Playboy. 

Creatorul de modă italian, cu o avere estimată la peste 500 de milioane de dolari, mai are cinci copii din două căsnicii anterioare.

Italianul a declarat recent într-un interviu pentru revista Novella 2000, potrivit Daily Mail: „Sandra se simte bine, copilul, care s-a născut acum o săptămână chiar aici, în Florența, este adorabil și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut”.

Roberto Cavalli i-a spus jurnalistei că a ales numele Giorgio, în semn de omagiu pentru tatăl său, care a fost împușcat de naziști aproape de sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Îl cheamă Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu… pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia când aveam patru ani„, a declarat italianul.

Creatorul de modă are doi copii: Tommaso și Cristina, cu prima soție, Silvanella Giannoni. Cei doi s-au căsătorit în 1964 și au divorțat 10 ani mai târziu. El s-a căsătorit apoi cu creatoarea de modă austriacă Eva Maria Duringer în 1980, cu care a avut trei copii: Robert, Rachele și Daniele.

Cei doi au divorțat în 2010, iar Roberto se întâlnește cu modelul suedez Sandra Nillson din 2014.

În 2015, Roberto i-a cumpărat Sandrei, care este cu 45 de ani mai tânără decât el, o insulă privată în țara ei natală, Suedia.

El i-a dăruit Sandrei insula Stora Rullingen, în valoare de 2,2 milioane de lire sterline, în largul coastei Strängnäs, la aproximativ 80 de kilometri est de Stockholm.

Creatorul de modă a avut o copilărie dificilă. Moartea tatălui său l-a lăsat mut până la vârsta de 18 ani. El a dezvăluit: „Nu am avut o copilărie ușoară. Tatăl meu a fost pur și simplu ucis de germani în iulie 1944, într-un raid asupra Castelnuovo dei Sabbioni. Era topograf, lucra la o mină din Valdarno… Nu am vorbit până la 18 ani. Dar viața a fost blândă cu mine (și am fost) răsplătit… pentru tot”. 

Aura Mereuta

https://shok.md