Rowan Atkinson, o viață personală tumultuoasă. Actorul și-a părăsit soția după un mariaj de 24 de ani și s-a cuplat cu o tânără

 Rowan Atkinson, o viață personală tumultuoasă. Actorul și-a părăsit soția după un mariaj de 24 de ani și s-a cuplat cu o tânără

Rowan Atkinson, celebrul actor cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat în ”Blackadder” și ”Mr Bean”, este apreciat de oameni din toate colțurile lumii, cărora le-a adus zâmbetele pe buze. Totodată, actorul în vârstă de 65 de ani are o viață personală tumultuoasă, scrie SHOK.md cu referire la peroz.

Rowan Atkinson, actorul cunoscut pentru rolul lui Mr Bean, a cucerit oameni din toate colțurile lumii cu replicile sale spumoase. Dincolo de cariera solidă, care i-a adus nu doar faimă, ci și milioane de dolari în conturi, actorul britanic a fost în centrul unor controverse, întrucât acesta a decis să divorțeze de soția sa după aproape 24 de ani de căsnicie, iar mai apoi s-a cuplat cu o tânără.

Rowan Atkinson s-a îndrăgostit de Sunetra Sastry la sfârșitul anilor 1980, pe vremea când aceasta lucra ca makeup artist pentru BBC. În februarie 1990, acesta s-au căsătorit, iar ulterior au devenit părinții a doi copii, Benjamin și Lily.

Timp de 24 de ani, Rowan Atkinson și Sunetra Sastry și-au trăit povestea de iubire departe de ochii curioși ai fanilor. În 2014, însă, cei doi au anunțat că divorțează, la scurt timp după ce s-a aflat că actorul a avut o aventură.

În noiembrie 2015, divorțul dintre Rowan Atkinson și Sunetra s-a pronunțat, cei doi invocând ”diferențe ireconciliabile”. La scurt timp, însă, actorul și-a refăcut viața, el găsindu-și fericirea în brațele actriței Louise Ford, care este cunoscută pentru rolul lui Kate Middleton interpretat în ”The Windsors”.

În ciuda faptului că între cei doi există o diferență de vârstă de 30 de ani, aceștia au părut mai fericiți ca niciodată și nu s-au ferit să se afișeze împreună. Ba mai mult, în decembrie 2017 au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Isla.

Averea lui Rowan Atkinson, estimată la 150 de milioane de dolari

Rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului i-au adus milioane de dolari în conturi, astfel că actorul are o avere estimată la 150 de milioane de dolari, potrivit Daily Star.

Totodată, se crede că acesta este unul dintre cei mai bogați comendianți din lume. El deține și o firmă de producție, care i-a adus, de asemenea, milioane de dolari.

Maria Palade

https://shok.md/