Ce reprezintă 11.11.2021. Semnificația nebănuită a numărului 11 și a acestei date

 Ce reprezintă 11.11.2021. Semnificația nebănuită a numărului 11 și a acestei date

Azi avem parte de o dată echilibrată la prima vedere. Dar oare înseamnă același lucru și din punct de vedere al științei care se ocupă cu numerele? Ce semnificație are cifra 11, scrie SHOK.md cu referire la playtech.ro.

Semnificația numărului 11. Ce reprezintă data de 11.1. 2020?

Din punct de vedere astrologic și numerologic, luna noiembrie a fost mereu în atenția specialiștilor. Are o încărcătură magică, plină de obiceiuri, evenimente și tradiții, dar ce mai important de departe e cel care deține vibrația numărului 11. Numerologul Hans Decoz, citat de știridinlume.ro, precizează în cadrul unui interviu faptul că în domniul acesta există trei numere cunsocute drept „maestre”, din care 11 „este reprezentantul instinctului, și cel mai intuitiv dintre toate numerele”. Numărul acesta reprezintă iluminare, distincția de a avea conștient deschis canalul către subconștient. De asemenea, e asociat cu divinitatea și trezirea spirituală.  „Magia lui 11 este despre imprimarea intențiilor pe pânza vieții. Să-ți deschizi inima, să fii sincer/ă cu tine, să acționezi cu înțelepciune și să te conectezi la energia creatoare a Pământului. Este o zi minunată în care putem seta intenții noi, concentrându-ne pe ceea ce ne dorim să se întâmple și nu pe ceea ce nu vrem să se întâmple. Și cum nimic nu este la voia întâmplării, în această zi din punct de vedere astral Mercur”.

  • 1 reprezintă începutul tuturor lucrurilor, sămânța din care crește viața, punctul creator, forța și principiul masculin, Adam.
  • 11 cuprinde toate valorile și trăsăturile cifrei 2, fiind considerată “octava superioară a lui”.
  • Aduce în prim plan dualitatea, cea care generează conflictul interior necesar evoluției, accesării unui nivel superior.

Mit
Cu toții am auzit că dacă ne uităm la ore fixe la ceas ne iubește cineva, apărem în mintea/sufletul cuiva sau ar trebui ca cel puțin să ne punem o dorință. Sunt unii care nu cred, dar o fac din obișnuință. Cu toate astea, specialiștii astrologi și numerologi indică faptul că obiceiul nu este doar un mit, tocmai pentru că nimic nu este întâmplător. Portalul 1111 are o însemnătate mare spirituală și o încărcătură energetică aparte. Magia lui 11 vine de la imprimarea ideilor din subconștient în realitate. 11 se semnul curajului, stimuleză și orientează pe toată lumea către acțiuni care vizează binele mai multora.

Maria Palade

https://shok.md/