S-a dus Buzova și a rămas Dava. Fostul iubit al artistei va fi noul prezentator al reality show-ului „Dom-2”

 S-a dus Buzova și a rămas Dava. Fostul iubit al artistei va fi noul prezentator al reality show-ului „Dom-2”

Bloggerul David Manukyan, cunoscut ca Dava, va fi noul prezentator al reality show-ului „Dom-2”, după ce Olga Buzova a refuzat să prezinte emisiunea. Acesta se va alătura companii consacrate Ksenia Borodina, Olga Orlova, Vlad Kadoni și Andrey Cherkasov. Episoadele cu el vor fi difuzate la data de 1 iunie pe pe canalul „Yu” TV din Rusia, scrie SHOK.md, cu referire la presa rusă.

„Mi-a fost întotdeauna interesant să fiu în postura de prezentator. Reality show-ul „Dom-2” este perfect pentru mine, întrucât este un spectacol despre oameni, relații și dragoste. Ador tot ce-i adevărat, fără scenariu”, a comentat Dava.

Proiectul a revenit pe micile ecrane în luna aprilie pe canalul „Yu” TV din Rusia, dar fără Olga Buzova. Acesta a dezvăluit pe o rețea de socializare că povestea ei în calitate de concurent și prezentator a luat sfârșit: „Trebuie să merg mai departe! 04/12/2021, viața mea asociată cu reality show-ul „Dom-2” s-a încheiat oficial. ️

Emisiunea a început să se difuzeze în 2004 pe canalul TV TNT și a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cel mai longeviv reality show.

De la debutul proiectului, prin Dom-2 au trecut câteva mii de participanți din întreaga lume, inclusiv din Republica Moldova. Aproximativ 30 de nunți au fost jucate în proiect și s-au născut 14 copii. Printre gazdele show-ului televizat se numără Ksenia Sobchak, Ksenia Borodina și Olga Buzova. Printre participanții celebri se numără Alena Vodonaeva, Victoria Bonya, Nelly Ermolaeva și alții.

Citește și