S-a iubit Ceanu cu Andreea Bostănică? Vloggerul chinez face dezvăluirile. De aici a plecat totul: „Ne-am despărțit!”

 S-a iubit Ceanu cu Andreea Bostănică? Vloggerul chinez face dezvăluirile. De aici a plecat totul: „Ne-am despărțit!”

Singurul vlogger chinez din România lovește din nou. Ceanu Zheng face ravagii printre influencerițe! Într-un interviu pentru presa română, Ceanu a ținut să facă lumină în ceea ce privește o potențială legătură cu Andreea Bostănică. 

Sute de internauți au realizat videoclipuri, imagini și colaje în care i-au integrat pe Ceanu Zheng și Andreea Bostănică și le-au postat în mediul online. Pe atunci, cu toții erau de părere că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie, însă, acum, puștiul chinez ține să îi contrazică.

Trebuie să amintim că nici relația cu Iuliana Beregoi, despre care scriam zilele trecute, nu e neapărat una asumată, căci cei doi păstrează aparențele și n-o dau „pe față”.

Ceea ce s-ar putea deduce și despre povestea dintre Ceanu și Andreea. Și asta pentru că, de câteva zile, mai exact, după ce am dezvăluit că între Ceanu și Iuliana Beregoi ar fi o legătură recentă, mediul online „a luat foc”.

Andreea Bostănică a început să posteze videoclipuri cu mesaje adresate indirect vloggerului chinez, la fel și el, iar punctul culminant a fost atunci când Iuliana Beregoi a intervenit și ar fi spus public că o urăște pe Andreea. Cea din urmă nu s-a lăsat și a făcut o postare adresată fostei sale prietene. Și tot așa.

Ceanu susține însă că nu a avut o legătură sentimentală cu Andreea Bostănică, ci doar au realizat content online împreună.

„N-am fost niciodată împreună cu Andreea Bostănică. Știu că toată lumea crede treaba asta, dar nu, n-am fost niciodată împreună. Doar am făcut content împreună. Lumea cum a luat-o… nu știu”, a mărturisit Ceanu Zheng.

„Efectiv ne-am văzut două zile”.

Printre altele, puștiul chinez subliniază că de fiecare dată când realiza live-uri pe rețelele de socializare, iar Andreea Bostănică îl acompania, era necesar să repete că nu sunt împreună.

Totuși, nu au fost niciodată crezuți și, deși Andreea Bostănică a realizat un vlog cu tema relației dintre ea și Ceanu și a adăugat un titlu demn de a atrage vizualizări, din conținutul clipului se înțelege că nu au avut nicio legătură sentimentală.

Mai mult decât atât, vloggerul susține că povestea dintre el și Andreea s-a rezumat la 5-6 vloguri și 20 de clipuri pe TikTok.

„Andreea a scos un vlog despre treaba asta, a pus un clickbait acolo că „Eu cu Ceanu ne-am despărțit!”, dar oamenii care se uită la vlogul respectiv își dau seama că «Bă, nu, n-au nicio problemă, adică n-au fost niciodată împreună».

Și am zis asta, eu cu Andreea făceam live-uri foarte multe pe TikTok și de fiecare dată când intram live trebuia să le repetăm faptul că «Bă, nu am fost împreună. Copii, calmați-vă!»

Efectiv ne-am văzut două zile, am filmat 5-6 vloguri, vreo 20 de TikTok-uri în alea două zile și atât a fost”, a încheiat acesta.