(VIDEO) Săptămâna Modei de la Londra, dedicată colecţiilor din 2022 : Burberry şi Victoria Beckham nu vor fi prezente

 (VIDEO) Săptămâna Modei de la Londra, dedicată colecţiilor din 2022 : Burberry şi Victoria Beckham nu vor fi prezente

Săptămâna Modei de la Londra, dedicată colecţiilor de toamnă/iarnă 2022, s-a deschis  pe 18 februarie, pentru cinci zile de defilări, însă cu câteva mari absenţi, printre care Burberry şi Victoria Beckham, care lasă în schimb loc designerilor emergenţi, scrie SHOK.md cu referire la agerpres.ro.

Evenimentul de anul trecut s-a desfăşurat într-un format 100% virtual, defilările cu public fiind interzise într-o ţară aflată în lockdown din cauza pandemiei de coronavirus.

De data aceasta, în program sunt incluse 37 de defilări cu public, inclusiv de la branduri consacrate precum Simone Rocha, Molly Goddard, Roksanda, Erdem şi Rejina Pyo, care prezintă atât colecţii pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Alţi designeri preferă să rămână la un format digital, cum ar fi regina punk-ului Vivienne Westwood, care îşi va prezenta ultimele creaţii într-un videoclip.

În ceea ce priveşte Burberry, emblematicul brand britanic a anunţat că intenţionează să organizeze o defilare la Londra pe 11 martie, în afara Săptămânii Modei.

SOHUMAN, un brand de modă sustenabilă fondat de spaniolul Javier Aparici, care a renunţat la o carieră în finanţe pentru una în lumea modei, va deschide vineri evenimentul, promiţând „transparenţă radicală”.

Printre cei mai importanţi creatori de modă sustenabilă, britanica Bethany Williams şi irlandezul Richard Malone îşi vor prezenta marţi creaţiile.

Publicul va putea viziona sau revedea defilările pe platforma digitală a Fashion Week, lansată în iunie 2020, în plină pandemie.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și