Șapte absolvenți vor primi 3000 lei, lunar! Anatol Untură: Avem niște istorii care te fac să plângi și să îți dai seama câtă suferință poate îndura un copil

 Șapte absolvenți vor primi 3000 lei, lunar! Anatol Untură: Avem niște istorii care te fac să plângi și să îți dai seama câtă suferință poate îndura un copil

 După ce antreprenorul moldovean Anatol Untură a anunțat că va oferi o bursă în sumă de 3000 lei unui proaspăt absolvent sau student cu condiția că va avea rezultate bune la reușita școlară/universitară și își va continua studiile la una din universitățile din Moldova. La inițiativa acestuia s-au alăturat încă cinci persoane, deci în total se vor oferi șapte burse stundeților din țara noastră, scrie SHOK.md.

Anunțul a fost făcut de antreprenor pe pagina lui de Facebook: „La inițiativa noastră s-au alăturat încă 5 persoane formidabile, deci, nu mai vorbim despre o bursă, sau două, ci de 7 burse! 7 burse de merit vor fi oferite stundeților din Moldova”.

Mentorii sunt: Vitalie Palanciuc, Pistrinciuc Vadim, Angela Gladei, Corina Muntean, Ionela și Ruslan care au hotărât să rămână incognito.

„Fiecare din mentori, a primit câte 3 candidați la bursă și istoriile lor. Unii deja au decis cui vor oferi bursa, alții încă sunt în proces. Prioritate au avut studenții din primii ani de facultate, din familii incomplete sau orfani și cu rezultate excelente la reușita de studii. Avem niște istorii absolut fantastice, care te fac să plângi și să îți dai seama câtă suferință poate îndura un copil, dar și că nimic nu e imposibil dacă vrei cu adevărat să îți schmbi viața. Am primit aproximativ 160 de mesaje. De tot felul. Am ales din ele 20 de istorii, adevărate, scrise cu suflet, corect gramatical și verificabile. 7 din ei vor primi aceste burse”, a menționat acesta.

Bursele vor fi oferite lunar,ca donație, lunar (nu toată suma odată) și vor fi condiționate de reușita la studii și continuitatea acestor studii. Cu fiecare finalist se va semna și un contract.

Precizăm că la data de 10 iunie, antrepreorul Anatol Untură a scris o postare pe o rețea de socializare, în care a menționat că împreună cu soția sa Lia Bejenaru vor oferi o bursă timp de 12 luni unui proaspăt absolvent.