SCANDAL DE PROPORȚII pe rețele sociale. O fetiță de 8 ani s-a cuplat cu un adolescent de 13 și postează poze în IPOSTAZE ȘOCANTE

 SCANDAL DE PROPORȚII pe rețele sociale. O fetiță de 8 ani s-a cuplat cu un adolescent de 13 și postează poze în IPOSTAZE ȘOCANTE

Scandal fără precedent pe rețelele de socializare, după ce pe Instagram au apărut poze cu o fetiță model de 8 ani, sărutându-se cu un băiat de 13 ani, precum și alte imagini cu caracter intim, scrie SHOK.MD.

Copila și „iubitul” său și-au făcut publică relația de dragoste pe Instagram și postează periodic poze în ipostaze neobișnuite pentru 2 minori. Milana este din capitala Ucrainei, Kiev, face modeling și are profil pe Instagram, pe care îl administrează mama sa, după cum este menționat în descrierea acestuia.

Pasha-pai, așa cum este scris pe Instagram, locuiește în capitala Rusiei, Moscova, și este blogger.”Acum suntem un cuplu. Vă mulțumim pentru susținere. Cum considerați, este normală o pereche cu diferența de vârstă de 4-5 ani?” a scris adolescentul pe profilul său.

Pozele în care cei doi copii apar sărutându-se și îmbrățișându-se au provocat indignare și reacții negative în rândurile internauților.Unii chiar au solicitat instituțiilor pentru drepturile copilului să intervină în acest caz. Milana are peste 540 de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram, iar Pasha – 68,5 mii.

Gritco Adriana

https://shok.md/