Este râvnit de toate echipele din lume, însă cu cine va semna Erling Haaland?

 Este râvnit de toate echipele din lume, însă cu cine va semna Erling Haaland?

Erling Haaland este, la 20 de ani, unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din lume. Poate doar Kylian Mbappe îi face concurenţă în momentul de faţă, scrie SHOK.MD, cu referire la digisport.ro.

Marca: Erling Haaland s-a decis! Vrea să meargă la Real MadridAtacantul norvegian s-a dovedi a fi o adevărată „maşină de goluri” şi toate cluburile mari din Europa sunt cu ochii pe el. Haaland mai are contract cu Dortmund până în vara lui 2024, dar „granzii” stau la pândă şi aşteaptă momentul potrivit pentru a da asaltul final pentru transfer.

Spaniolii de la Marca scriu că Erling Haaland s-a decis şi că ar vrea să semneze cu Real Madrid. Dorit de majoritatea cluburilor de top, norvegianul şi-a ales destinaţia: Santiago Bernabeu.Real Madrid este nerăbdătoare să obţină semnătura lui Erling Haaland, care ar fi mai uşor de adus decât Kylian Mbappe.

Pretenţiile financiare ale francezului sunt mult mai mari, iar acesta negociază şi cu PSG prelungirea înţelegerii. Ce a făcut Erling Haaland, după victoria lui Real MadridErling Haaland este dorit de toate marile cluburi din Europa și va părăsi, probabil, Borussia Dortmund, care a recunoscut că nu poate să o păstreze pe noua senzație de pe continent.

Real Madrid se pregătește să dea o mare lovitură în vară, iar două nume sunt vehiculate pentru ”los blancos”: Kylian Mbappe și Erling Haaland.Iar golgeterul Borussiei a alimentat zvonurile unei mutări pe Bernabeu, după ce Real Madrid s-a calificat în sferturile UEFA Champions League în dauna Atalantei. El a dat like unor tweeturi postate de Sergio Ramos și Vinicius jr, în care aceștia sărbătoreau victoria din retur. Iar presa din Spania a speculat imediat gestul, vorbind despre indicii asupra viitoarei sale destinații.

Gritco Adriana

https://shok.md/