Scandal pe TikTok după ce oameni au învățat un truc. Cum poți lua o felie de pizza fără să le atingi pe restul

 Scandal pe TikTok după ce oameni au învățat un truc. Cum poți lua o felie de pizza fără să le atingi pe restul

Un blogger culinar a împărtășit cu cititorii săi un truc ingenios pentru a-i ajuta să taie feliile de pizza, fără a atinge și restul feliilor, însă nu toată lumea este de acord cu acest lucru. Acesta a publicat un videoclip în care le arăta internauților cum se folosește ustensila din plastic, în formă de măsuță, care vine în cutia de pizza, scrie SHOK.md cu referire la cancan.ro.

Dacă ai fost vreodată la o petrecere și te-ai simțit stânjenit când ai rupt o felie de pizza, pentru că ai reușit să atingi din greșeală alte două, ba chiar trei, nu ești singurul.

Dar, ceea ce este și mai rău decât să arăți lacom este să ai ochi dezaprobatori asupra ta, când recurgi să mânuiești alte felii de pizza învecinate în timp ce încerci cu disperare să-ți separi bucata de restul.

Uite, e doar puțin ciudat. Dar, se dovedește că există de fapt o modalitate mult mai ușoară de a tăia pizza și nu implică ruperea, atingerea sau orice altceva.

Bloggerul culinar a venit cu o idee ingenioasă

Un blogger culinar care postează de pe contul de TikTok @eatmorebmore a dezvăluit cum poți folosi masa mică, albă, care vine de obicei în cutiile de pizza la pachet, pentru a separa feliile. Trucul său chiar funcționează.

Tot ceea ce trebuie să faci este să pui măsuța de plastic peste feliile vecine și sa apeși pe ea, trăgând doar de felia pe care vrei tu să o mănânci, complet ingenios.

”De fapt, am aflat care este scopul… Mă simt ca un Dumnezeu”, a comentat un utilizator TikTok, în timp ce altul a spus ”Tocmai am învățat asta”altcineva a mai scris: ”Simt că m-am născut astăzi”.

Se pare că nu toată lumea este de acord cu varianta asta de a rupe feliile de pizza. Deși multe persoane s-au arătat mulțumite și extrem de uimite când au văzut trucul, altele au comentat la videoclipul postat de blogger că măsuța albă are de fapt un scop destul de bine cunoscut, de a împiedica strivirea feliilor de pizza în cutie.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și