Se pregătește de ,,pensionare”. Brad Pitt: „Sunt pe ultima sută de metri”

 Se pregătește de ,,pensionare”. Brad Pitt: „Sunt pe ultima sută de metri”
Brad Pitt a declarat într-un interviu recent că se apropie de „pensionare”, după o carieră de peste 30 de ani în lumea filmului.
„Consider că sunt pe ultima sută de metri”, a spus actorul în vârstă de 58 de ani, care apare pe coperta din august 2022 a revistei GQ. „Este ultimul semestru sau trimestru. Cum va fi această secțiune? Și cum vreau să o creez?”, a mai spus el, potrivit presei străine.
Pitt, care și-a început cariera de actor la vârsta de 22 de ani, a jucat în filme consacrate de-a lungul anilor, printre care „Fight Club”, „Moneyball”, „Once Upon a Time in Hollywood” și seria „Ocean’s Eleven”.
„Sunt una dintre acele creaturi care se exprimă prin artă. Vreau tot timpul să creez. Dacă nu creez, mor într-un fel”, a adăugat starul.

Deși încă nu a renunțat la actorie, Brad este mândru că a renunțat la un obicei nociv din viața sa: fumatul.
El a dezvăluit în interviul pentru GQ că s-a lăsat de fumat în timpul pandemiei de COVID-19, spunând că este „la acea vârstă când nu obții nimic bun din asta”.
„Cred că bucuria este o descoperire nouă, făcută mai târziu în viață. Mă mișcam întotdeauna odată cu curentul, mă lăsam dus de un val, apoi de un altul. Cred că am petrecut ani la rând cu o depresie minoră și numai când am confruntat acest lucru – încercând să îmbrățișez toate părțile mele, frumoase sau urâte – am fost capabil să profit de acele momente de bucurie”, a mărturisit starul.
Brad Pitt locuiește în prezent în casa sa din Hollywood Hills, California, pe care a cumpărat-o în anul 1994, în perioada în care și-a dobândit succesul și s-a consacrat ca un actor de top din Cetatea Filmului.
El a dezvăluit că în ultima perioada „s-a ascuns” în locuința pe care a renovat-o, dar va reveni în prim-plan curând, pentru a-și promova cel mai recent film, „Bullet Train”, care va fi lansat la începutul lunii august.
Starul din „Thelma & Louise” se află în continuare într-o luptă aprigă în sala de judecată cu fosta sa soție, actrița Angelina Jolie.
Jolie a depus cerere de divorț în septembrie 2016, după doi ani de căsnicie și 12 ani de relație cu actorul american. 

Ei au fost declarați divorțați în aprilie 2019, dar continuă să se judece pe tema custodiei copiilor și a proprietăților pe care le-au deținut împreună.

Citește și