Se retrage sau nu Igor Dodon din politică? Răspunsul liderului PSRM

 Se retrage sau nu Igor Dodon din politică? Răspunsul liderului PSRM
0Shares

Liderul PSRM, Igor Dodon, nu se gândește să se retragă din politică. Într-un interviu oferit pentru UNIMEDIA, fostul șef de stat a spus că „este încă prea tânăr și în formă ca să se gândească la retrageri”, informează SHOK.md.

Sunt încă prea tânăr și în formă ca să mă gândesc la retrageri, dimpotrivă, mă gândesc la cum să construiesc ceva bun mai departe, într-un mod solid și matur, cu perspective pentru Moldova. Asta nu înseamnă că mă văd toată viața în politică. O să activez în acest domeniu atâta timp cât pot fi de folos oamenilor care m-au votat, iar numărul lor este unul foarte mare, deci și responsabilitatea mea față de ei este pe măsură.

Acum principala mea preocupare este ca PSRM să devină un partid de opoziție foarte eficient și să apere suveranitatea și neutralitatea țării, să protejeze cetățenii de deciziile abuzive ale noii puteri, să amintească guvernării de răspunderea față de oameni, așa încât toate promisiunile cu care PAS a câștigat alegerile să fie puse în practică până la virgulă, nu selectiv. Cred că o sa avem multă treabă, fiindcă au fost lansate foarte multe promisiuni populiste, fără acoperire, iar noi le vom pune în discuție ori de câte ori guvernarea se va face că uită de ele”, a declarat Dodon.

Vedeți AICI interviul complet.

Igor Dodon a pierdut la alegerile prezidențiale din toamnă, iar în urma scrutinului parlamentar s-a ales cu fotoliul de deputat în Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

0Shares