Sebastien Thill, eroul lui Sheriff Tiraspol de la Madrid, nominalizat în sondajului Golul săptămânii în UEFA Champions League

 Sebastien Thill, eroul lui Sheriff Tiraspol de la Madrid, nominalizat în sondajului Golul săptămânii în UEFA Champions League
0Shares

Fotbalistul de la Sheriff concurează alături de Alex Telles, Antoine Griezmann și Lionel Messi. Reușita sa în duelul cu Real Madrid a fost nominalizat printre cei 4 finaliști ai sondajului Golul săptămânii în UEFA Champions League, scrie SHOK.md cu referire la UEFA.

Golul senzațional reușit de Till în ultimul minut de joc, a adus o victorie istorică pentru campioana Moldovei pe terenul titratei Real Madrid, scor 2-1.

În prima etapă a grupelor, câștigător la această nominalizare a devenit un alt jucător al Sheriffului, Adama Traore, care a marcat în victoria contra lui Shakhtar Ucraina, scor 2-0.

În același timp, portarul Sheriffului, Georgios Athanasiadis pretinde la titlul „Cel mai bun jucător al săptămânii”. Concurenții săi sunt Leroy Sane (Bayern), Milan Shkrinjar (Inter) și Darwin Nunez (Benfica).

În duelul cu Sheriff, goalkeeperul elen a reușit 11 intervenții providențiale, fiind lider la acest capitol în actuala ediție a Ligii Campionilor (15). Paradele sale au contribuit esențial la succesul surprinzător al Sheriffului pe stadionul Santiago Bernabeu. Anume el a fost desemnat omul meciului.

De-a lungul istoriei, nici un alt portar nu a mai reușit atîtea save-uri pe această arenă. Recordul anterior a fost deținut de portarii Igor Akinfeev (CSKA Moscova) și Dida (AC Milan), ambii cu câte 8 salvări.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/