Tatăl lui Britney Spears înlăturat oficial din rolul de tutore. „Un pas semnificativ spre libertatea ei”

 Tatăl lui Britney Spears înlăturat oficial din rolul de tutore. „Un pas semnificativ spre libertatea ei”
0Shares

O mare victorie pentru Britney Spears, vedeta în vârstă de 39 de ani, a reușit să-și obțină libertatea. Tatăl ei, Jamie Spears, a fost înlăturat din rolul de tutore al cântăreței, potrivit deciziei judecătorului din Los Angeles, scrie SHOK.md cu referie stiripesurse.

S-a hotărât ieri că tatăl lui Britney Spears să fie suspendat ca tutore, o modificare pe care cântăreaţa a cerut-o în urmă cu un an şi care o va aduce pe calea libertăţii pentru prima dată.

Britney și tatăl ei nu au fost prezenți la proces. Interesele lor au fost reprezentate de avocați.

„Acest bărbat nu ar trebui să rămână în viața ei nici măcar o zi. Ar trebui suspendat astăzi. Britney Spears imploră acest lucru. Clienta mea va fi extrem de supărată dacă domnul Spears rămâne custodele proprietății sale pentru măcar încă o zi. Dacă îi pasă de fiica lui, măcar cât de puțin, se va retrage astăzi”, a declarat avocatul lui Britney Spears.

Jamie Spears nu a vrut să părăsească postul de custode al proprietății fiicei sale. Iar tutorul personal al lui Britney rămâne asistenta tatălui ei, Jodi Montgomery, care a fost numită în această funcție acum doi ani.

Totuși o altă întâlnire va avea loc pe 12 noiembrie, la care se va decide problema încetării complete a tutelei. Judecătorul a cerut ca atât vedeta, cât și tatăl ei să fie prezenți.

Avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, a declarat că hotărârea este „un pas semnificativ spre libertatea ei”. El a descris ultimii zece ani din viaţa clientei lui ca „un coşmar”. Rosengart speră că procesul de eliminare a tutelei să se încheie toamna aceasta.

Britney și logodnicul ei, Sam Asghari, își sărbătoresc deja mult așteptata victorie. Cântăreața a postat pe Instagram un videoclip în care controlează un avion pentru prima dată în viața ei. Se pare că îndrăgostiții au zburat într-o mini vacanță.

https://www.instagram.com/p/CUbMCJKsRbJ/

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/