Secretul tinereții de la Anastasia Lazariuc: Ce alimente nu consumă artista ca să arate perfect la 68 de ani

 Secretul tinereții de la Anastasia Lazariuc: Ce alimente nu consumă artista ca să arate perfect la 68 de ani

Anastasia Lazariuc în vârstă de 68 de ani a vorbit despre ritualul pe care-l are pentru a se menține în formă. Deși nu face sport, artista are mare grijă la ceea ce mănâncă, chiar și a exclus anumite alimente. „Dacă punem numai măști, creme, dorind să arătăm bine, nu se va întâmpla” a menționat în cadrul unui interviu.

„Nu văd nimic deosebit. M-aș bucura dacă aș putea arăta și mai bine. Frumusețea vine din interior. Dacă punem numai măști, creme, dorind să arătăm bine, nu se va întâmpla. Binele vine din noi, din interior, important e să fim cât mai puri, cât mai buni, cât mai curați, cât mai puțin invidioși. Astea ies la suprafață, trimise de Dumnezeu. Nimic nu se poate schimba. De asemenea, trebuie să fim și mai toleranți la ce mâncăm, acum nu mai facem atâta efort fizic cum făceau părinții noștri la țară’, a declarat Anastasia Lazariuc.

Totodată, artista a dezvăluit că a renunțat aproape complet la carne, în schimb mănâncă multe legume și bea extrem de multe lichide, în special apă.

„Nu am fost gurmandă, nu mi-a plăcut carnea. Nu pot spune că nu mănânc deloc, dar foarte rar. Atunci când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe. Sunt atâtea legume acum, când natura a renăscut, încât se pot prepara atâtea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfântă”.

Artista a mai spus că „Sport nu fac, dar mă mișc foarte mult. Ies cu cățelușa. Simt nevoia să merg cât mai mult. Natura te încarcă cu energie, atunci când poți să pui mâna pe pomi, să-i îmbrățișezi, să vorbești cu ei. Totul e viu, totul are viață, fiecare fir de iarbă, fiecare frunză, chiar dacă nu vorbesc’’.

Citește și