Selena Gomez, criticată dur de fani pentru kilogramele în exces

 Selena Gomez, criticată dur de fani pentru kilogramele în exces

Selena Gomez  a fost surprinsă lângă un restaurant din Los Angeles. Cu greu au recunoscut-o pe cântăreață. După ce fotografiile vedetei au ajuns pe rețelele de socializare, utilizatorii au început să-i critice aspectul, cauza fiind, kilogramele în plus, scrie SHOK.md cu referire la peopletalk.

Selena purta un hanorac gri, care îi lăsa la vedere burta, alături de pantaloni negri și sandale cu dungi. Pentru că era o zi obișnuită, interpreta a adoptat un stil natural, renunțând la machiaj și aranjare.

Nu este prima dată când Selena Gomez provoacă controverse în rândul fanilor. Utilizatorii au atacat-o deseori pe Selena din cauza kilogramelor pe care le-a adăugat și au lăudat-o de fiecare dată când aceasta s-a debarasat de ele.

Aceștia însă uită că, problema ei nu constă în lipsa voinței și că adevărata cauză a acestor kilograme sunt medicamentele care blochează simptomele lupusului (o boală autoimună cu care Selena se luptă de mulți ani), dar îi afectează metabolismul.

În 2014, Selena a fost diagnosticată cu lupus eritematos (este o boală autoimună cronică, care poate afecta diferite organe ale corpului, în special pielea, articulațiile, sângele, rinichii și sistemul nervos central) și, timp de câțiva ani, a fost diagnosticată cu tulburare bipolară (o afecțiune psihică cu episoade alternative depresive).

Cântăreața însăși, a recunoscut că s-a bucurat într-o oarecare măsură că, în sfârșit, medicii au reușit să pună un diagnostic precis. Dar deseori, atenția excesivă acordată de mass-media o scoate pe vedetă din rutina ei. Selena a șters chiar și Instagram-ul de pe telefonul ei, acum de contul ei se ocupă asistenta sa.

Maria Palade

https://shok.md/